Maak een videoclip voor THUIS!

Weet jij dat het nergens beter is dan THUIS? Toon ons dat dan! Krijg de kans om een videoclip te maken bij “Je bent thuis”, de nieuwe single gebaseerd op de begintune van de reeks THUIS.

THUIS gaat dit najaar samen met OpenVRT op zoek naar jong talent om een videoclip te maken bij “Je bent thuis”. De clip wordt gelanceerd tijdens het eindejaarsseizoen.

Wat zoeken we?

  • De clip moet de THUIS-sfeer uitstralen. Let op, toegang tot de acteurs of de set kan niet gegarandeerd worden.
  • Je kan gebruik maken van de eindejaarssfeer als insteek voor de clip, maar dat hoeft niet.
  • Doe gerust je eigen ding met het nummer. Er kan en mag een remix gemaakt worden van het nummer om het iets meer naar je hand te zetten. (Indien jouw idee wordt goedgekeurd, kan hier eventueel productionele ondersteuning voor voorzien worden vanuit VRT.)
  • Weet dat er ook een partituur van “Je bent thuis” kan worden aangeleverd, indien je dit voor je idee kunt gebruiken.

Hoe klinkt het nummer?

Hier kun je een korte versie van het nummer beluisteren. De volledige versie wordt je toegestuurd, als je jouw idee hebt ingestuurd via de vragenlijst.

 

Indien jouw idee geselecteerd wordt voor de uitwerking van de clip, krijg je 1.500 EUR budget en begeleiding van een coach om jouw idee te verwezenlijken. Hou er rekening mee dat je in de maand november beschikbaar moet zijn om de clip op te nemen.

Stuur jouw idee in voor 20 oktober! Nog vragen? Stel ze op info@openvrt.be!