Virtual Reality Workshop

Wil jij aan de slag met Virtual Reality? Dit mag je niet missen!

OpenVRT organiseert op 25.08.2016 een Virtual Reality Workshop. Experimenteer als (game) developer met een virtuele omgeving en leer hoe je daar dingen in kunt creëren. Zoek je weg in de wereld van game engines die ervoor kunnen zorgen dat je een complete VR-ervaring beleeft. Pruts als videomaker met de nieuwste 360 camera’s en leer hoe je een verhaal kunt vertellen in 360° video.

Hoor het first hand van de Vlaamse pioniers.

Fredo De Smet van VRT Sandbox

Leen Segers van EEYOU

Wim Forceville, VR Syndicate

Wouter Van Hauwermeinen van POW 3D design

Gregg Young van VRT

Zij begeleiden jou gedurende de dag en zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk kunt bijleren.

Genoeg geprikkeld? Maak kans om deel te nemen aan deze workshop! Schrijf je in en kom tegen 10.08.2016 te weten of je geselecteerd bent! We willen dat iedereen zoveel mogelijk kan bijleren, daarom selecteren we een goede combinatie van profielen om de workshop bij te wonen.